Coaching

Coaching

Horison biedt verschillende vormen van coaching aan voor gezinnen. Onze coaches worden ingezet in gezinnen waar met CSL, Son-Rise® of Growing Minds wordt gewerkt. Coaches zijn spelers die al een tijdje ervaring hebben en je ondersteunen en met je mee willen denken over je programma voor je kind. Binnenkort stellen we ze aan je voor.

Coaches

Horison heeft een aantal ervaren coaches. Zij komen regelmatig langs om met je na te denken over het programma en je daarbij te ondersteunen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over hoe het spelen gaat, welke doelen je wilt stellen of hoe de begeleiding van je spelers gaat. Mail Horison voor meer informatie over een coach bij jou in de buurt.

E-Coaching

Na de basiscursus kun je meedoen aan een e-coachingsprogramma. Elke twee weken ontvang je via de e-mail een bericht met daarin nieuwe informatie en een aantal vragen en onderwerpen om voor jezelf te beantwoorden of aan te werken. Op dit moment zijn er dertien opeenvolgende pakketten.

Het hele e-coachings programma kost€75,-.

Je kunt e-coaching aanvragen bij Horison, Vul daarvoor het contactformulier in.

Intensieve Coaching

Als je al een tijdje een programma hebt, is het fijn als er mensen zijn die met je mee kunnen kijken hoe het gaat, en je programma voor een hele tijd weer nieuw leven in te blazen. Daarvoor zetten we onze meest ervaren coaches in.

 

Hella de Vries, Sanne Grijmans en Wendy Wesselink zijn gekwalificeerde CSL-coaches. Ze komen graag met jou, met je gezin en met je spelers komen meedenken over jouw speelprogramma. Hoe het speelprogramma precies afgestemd kan worden op de behoeftes van jouw kind, aan welke doelen je kind op dit moment lijkt te willen werken en welke aanpak dan het meest effectief is. We spelen zelf met je kind en kunnen feedback geven op (video's van) speelsessies.
Enkele recensies: 'Hella is een speelse wervelstorm in het team'; 'Sanne zit boordevol ideeën'; 'Wendy overziet alles snel en weet op een heel vriendelijke manier de vinger op de zere plek te leggen’
Bel gerust met ons als je wilt weten of dit voor jouw programma kan bijdragen. Je kunt ook een bezoek aanvragen via Horison.

 

 (Telefonische) persoonlijke ondersteuning

Het is mogelijk om (telefonische) consulten met Anneke Groot of Karen Gerritsen te hebben. In deze consulten heb je de kans om dingen uit te werken, waar je in het dagelijkse leven niet altijd aan toekomt. Stuur een mail, of neem contact met ze op.

Wendy en Anneke tijdens een cursus