CSL-Ervaringen

Ervaringen met de cursus

Ik was krampachtig over het gedrag van mijn kind. Die blokkade is nu weg. Ik heb nu alle vertrouwen. De cursus was voor mij heel heilzaam. Vanuit de ontspannenheid kom ik en wil ik verder. Ik heb een nieuw inzicht gekregen over mijn kind; zijn beperking en zijn mogelijkheden. Ik raad je deze cursus aan. Ik gun het iedereen!

Emanuelle, moeder.

Er gaat een wereld aan mogelijkheden open. Het geeft hoop en houvast.

Arnoud, vader

Het is erg fijn om te ervaren dat het op een lijn werken met je kind zo belangrijk is. Kind, school, thuis, spelers, we zijn 1 team. We hebben elkaar nodig.

Marja, leerkracht.

So many ideas, so many insights, but best of all I have the power to make powerfull possibilities for my son. I wish schools, creches and more parents knew about CSL, Horison. What an amazing world of possibilities that can create!

Louise, moeder

Dit is niet alleen goed voor jouw speciale kind, maar ook voor jouw eigen mentale gezondheid, jouw kracht en jouw ontwikkeling. Voor deze cursus was ik bijna ingestort. Ik had allerlei lichamelijke klachten en kon mijn eigen kind niet verzorgen, zoals ik dat wilde. Door deze cursus heb ik mezelf weer terug gevonden. Ik ben nu energiek en ik kan zoveel genieten van mijn leven. Hierdoor zie ik dat mijn speciale kind ook gaat groeien.

Yong Yu, moeder

De cursus CSL heeft mij zoveel inzichten gegeven, dat ik nu met nieuwe energie en kracht veel beter met onze speciale kinderen kan spelen. En ik heb er een nieuwe familie bij, want we willen en kunnen elkaar blijven inspireren en aanvullen.

Veronica, speler.

Je wordt gekend en ondersteund zoals je nooit voor mogelijk had gehouden.

Lisanne, weekendopvang en speler

 

De cursus CSL heeft me (opnieuw) de ogen geopend, dat achter elke gedraging van een kind met autisme een reden zit. Ik vind het prachtig. Deze cursus heeft me geleerd om de dingen anders te bekijken; ook mijn eigen houding is van groot belang in mijn werk. Dat is iets waar ik ook in het dagelijkse leven mee aan de slag kan.

Lotte, ondersteuner op school

Wat een eye-opener. Een nieuwe kijk. Bedankt!

Kelly, speler

Je wordt gekend en ondersteund zoals je nooit voor mogelijk had gehouden.

Lisanne, weekendopvang en speler